Simple Red Life Application - Simple Red Home GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések.

 

Kérjük, itt küldje el adatait regisztrációra !

 

Előzetesen próbáltunk alkotni válaszokat egy kérdéssorozatra, melyeket regisztrált tagjaink tettek fel, de a végleges infó az aplikáció használati tapasztalatok alapján fog megszületni:

Mennyibe kerül nekem a belépés ?

Semennyibe, teljesen ingyenesen vehetsz rész a programban, ingyenesen töltheted le az applikációt, nem kell semmit megvásárolnod, hogy dolgozhass velünk. Abban az esetben, ha ingatlanközvetítőként, vagy hitelesként is szeretnél dolgozni, mely minősítésekben természetesen nagyobb bevételre is tehetsz szert, egy u.n. bázis szemináriumon szükséges részt venned, melynek díja 10e -Ft.

Milyen minőségben tudunk regisztrálni ?

Alap regisztrációként mindenki "Ajánló" lesz, melyet ki lehet egészíteni "Ingatlan közvetítő" és "Hitelközvetítő" státusszal.
Az első regisztrációnál is ki lehet választani, miként szeretnél résztvenni a rendszerben, de késöbb is bármikor ki lehet egészíteni. Mindkét közvetítői státuszhoz OKJ-s bizonyítvány szükséges, így annak megszerzéséig, inkább jelöld az Ajánló státuszt.

Miért szükséges az adószám megadása ?

Az adószámunk egy olyan azonosító, melyet a rendszer könnyedén fel tud használni azonosításra. Nem azért van rá szükség, hogy bármiféle adózással kapcsolatos ügyet intézzen adószámodra hivatkozva, hanem egyedi azonosítóként használja fel.

Hogy regisztrálok magam alá tagokat ?

Belépsz a kezelő felületre: https://app.simpleredlife.hu/srl/
majd a "csoportok" feliratra kattintva "új csoporttagot" hozol létre, azaz az űrlapon begépeled az adatait és elmented. A végén kérdezi a vezető számát, ahol értelemszerűen a sajátodat add meg.
Adatok szempontjából, azokra van szükség, amiket Tőled is elkértünk.

Mi tegyek regisztráció után ?

Regisztráció után kapni fogsz egy levelet a rendszertől, melyben megtalálod a kezelőfelületed weboldal címét és a hozzá való belépési jelszavakat. Kapsz egy munkatárs számot, melyet jegyezz fel, mert mindig ez alá regisztráld a hálózatod.
Belépsz a megadott linken, amit szintén ments el, mert itt lesz minden pénzed elszámolás, emellett további adatokat adhatsz meg és módosíthatsz. Híreket és dokumentumokat találsz itt, a csoportodat is itt látod majd, továbbá itt regisztrálhatsz magad alá újabb jelentkezőket.
Miután regisztrált tag lettél az SRL rendszerébe és dolgozni szeretnél benne, akár ajánlóként, vagy közvetítőként, szukséges egy megbízási szeződést aláírnod a cég vezetőségével. A dokumentumot a kezelőfelületre való belépés után találod a "Dokumentumok" menüben, majd a "Megbízási szerződések" almenüben.
Kérlek, töltsd le saját gépedre, amely rád vonatkozik (ajánló, vagy közvetítő), olvasd el, majd tölts ki adataiddal és nyomtasd ki, írd alá! Miután ki van töltve és aláírva, el kell fáradj a postára és ajánlott levélben feladni a cég részére, az alábbi címre:
Simple-Red Life Kft.
7400 Kaposvár, Anna u. 8. 3/5.

Mi a munkám ajánlóként ?

Ingatlan ajánló
Alap regisztráció, mint "Ajánló". Építsd a hálózatot magad alatt, azaz ha van ismerősöd, akit érdekelhet a rendszer, annak kérd el adatait és belső elszámoló felületeden regisztráld be. Ha bárhol tudsz eladó ingatlant, ismerőseid körében, ajánld neki az SRL hirdetőfelületét és beszélj vele, hogy ez lesz a legnagyobb ingatlan adatbázis, kereső ügyfél részről is. Egy nyomtatványt írass alá vele, hogy "Igen igénybe szeretném venni az SRL szolgáltatásait". Miután ez megvan, vidd fel az aplikációba az eladó adatait és a címet, majd nyomj a külddés gombra.
Eddig tartott a feladatod, mint ajánló, innen kezdve a közvetítők fognak vele foglalkozni, de ha sikeres lesz az eladás, neked 20,000-FT üti a markodat egy 20M-os ingatlan esetén. Ha hálózatot építesz magad alá, ez az összeg 80,000-Ft-ra emelkedhet.
Lásd a jutaléktáblázatot és a Jövedelem táblázatot
Vevő ajánló
Hasonló helyzet, mint az ingatlanajánló feladata. Ha tudsz egy vevőt az SRL rendszerében lévő bizonyos ingatlanra, akkor annak adatait rögzíted a rendszerbe, persze miután megbeszélted ezt vele, majd a közvetítő kézbe veszi az ügyet és összehozza a tulajdonost a vevővel. Ha vásárol és lebonyolódik a tranzakció, jutalékban részesülsz... Ennyi munkáért egy 20M-os ingatlan esetében kb 20-60,000-FT-ot zsebelhetsz be.

Mi a munkám közvetítőként ?

Aki ingatlanközvetítőnek regisztrál, annak OKJ-s bizonyítvány szükséges és önkormányzati bejelentés az ingatlanozásról. Nem kis munka ezt elintézni, de OKJ-s képzést biztosítunk mindenki számára online rendszerben.
A közvetítők feladata az SRL rendszerben meghatározó és szakmai. Ha egy ajánló által bekerül a rendszerbe egy eladó ingatlan, akkor minden közelben tartozkodó közvetítő kap egy értesítést az aplikációban "Új ingatlan felvétele".
Amely közvetítőnek van ideje és kedve, az lenyomja a gombot "Vállalom", majd erről értesítés születik, hogy elkelt a lehetőség.
Az a közvetítő, aki vállalta az ingatlan felvételét, az szakmásan felkeresi a tulajdonost és felveszi az ingatlan adatait, képeket készít és felrakja az SRL hirdető portáljára.
Amennyiben a hirdetési oldalon egy vevőt érdekel az ingatlan, szintén kap egy értesítést a közvetítői csapat és aki leüti elsőként a "Vállalom" gombot az felveszi a kapcsolatot vevővel és eladóval, majd egyeztet egy mutatást. Vásárlási szándék esetén lebonyolítja a trancakciót és a jutalék összegét befizeti a rendszer számlájára.

Milyen bevétel tudja eltartani az MLM rendszert ?

Minden ingatlanos jutalékért, azaz sikerdíjért dolgozik. Nincs ez másként az SRL rendszerében sem. Az a közvetítő, aki felveszi az ingatlant megbízási szerződést köt a tulajdonossal és megbeszélik a jutalék összegét, mely jutalékot vagy ráteszik az ingatlan árára, vagy csak részben, vagy az eladó kifizeti az általa elképzelt árból.
A sikerdíj alacsonyabb, mint a nevesebb ingatlan cégeknél, konkrétan: kizárólagosság 3%, általános 4%, de ez változhat majd a vezetőség döntései alapján.
Teljesített tranzakció esetén a sikerdíjat be kell fizetni a rendszerbe, így oszlik a bevétel Ajánló - Közvetítők és az SRL üzemeltetők közt. Attól nem kell félni, hogy esetleg kiskapukat talál a tranzakciót végző közvetítő és nyúlcipőt húz a pénzre, mert a rendszer szigorúan tartja nyílván a tagokat és azonnal lépéseket intéznek.

Van hasznom a rendszerből, ha nem ingatlanozom ?

Ha regisztráció után nem csinálunk mást, csak a hálózatot építjük magunk alatt, akkor természetesen így is kereshetünk rengeteg pénzt, de nyílván ha senki nem akar dolgozni, akkor a nincsből nem fog megélni a rendszer. Javaslatunk, hogy építsük a hálózatot magunk alatt nagy intenzítással, de legalább ajánlóként vegyünk részt a munkában, azaz ismerősnek, barátnak mindenképpen ajánljuk az SRL hirdetőoldalt, ha van eladó ingatlanuk.
Sajnos, előfordulhat, hogy ha semmit nem csinál a közvetlen csoport alattad és te sem, akkor egy alattad lévő intenzív csoport esetleg megelőzhet a bevétellel, így belőlük akkor nem kapsz jutalékot.
A hálózattal pedig úgy keresel pénzt, hogy 6 szinten lefelé is neked dolgoznak azaz százalékot fogsz kapni minden bevételükből.
Hogy konkrétan mennyit, azt az MLM szint táblázatban találod.

Mennyit tudok keresni ?

A "Határ a csillagos ég" szlogennel lehet jellemezni a kereseti lehetőséget, mivel az MLM rendszerekhez hűen, ez kiszámithatatlan. Ha dolgozol a rendszerben, akár ajánlóként, akár szakemberként, akkor nyílván a kiszabott jutalékokat meg fogod kapni, ami nem kevés, de ez a kereset is függ attól, mennyit dolgozol. Ha egy hónapban például 2 ingatlant beajánlottál és hoztál egy vevőt, az kb a 6. szinten 150-180ezer-Ft
Amennyiben hálózatot építesz magad alá és mivel a hálózatod keresetéből is profitálsz, így nem mindegy mekkora hálózat van alattad. Ha nagy a hálózat, 50-100 fó, akkor a kereseti lehetőséged 6 számjegyű is lehet, persze ehhez a hálózatnak dolgoznia is kell.
Mivel a SRL rendszer egész európába kacsingat kifelé, mi lenne, ha a te csoportodból terjedne valamely ország felé, melyből te is bőségesen profitálnál.
Figyelem !! A jutalék csak akkor jár, ha az ajánlott ingatlannal kapcsolatos tranzakció létre jött, azaz eladásra, vagy kiadásra került konkrétan. Tehát ha ajánlunk egy ingatlant eladásra, abból még nem profitálunk, csak ha a közvetítő munkatárs már a sikerdíjat visszaforgatta a rendszerbe.

Hol gyűlik a pénzem és hogy jutok hozzá ?

Minden jutalék leosztódik az automata rendszer álltal az applikációban és minden fillér-forint felíródik a belső számládra, melyet a kezelőfelületen nézhetsz meg és kezelheted. Ezt a felületet kaptad meg regisztrációkor, így remélhetőleg hozzáférsz és a csoportodat is látod. Ezen a belső számlán gyűjtheted a pénzedet, akár tőbb milliós tételig is, nem fog elveszni, majd ha kivennéd és felhasználnád, akkor ki kell állíts egy számlát az SRL nevére és kifizetik a bankszámla számodra.
Sajnos az adózást nem kerülheti ki senki, ilyen világban élünk, így a számla és adó befizetése a bevételek után, muszáj lesz.

Hogy tudok hitellel és LTP (LakásTakarék pénztár)-al is pénzt keresni?

Az ingatlanos szakmához szorosan hozzá tartozik a hitelezés is, mivel a vásárlók nagy része vásárol hitelből, melyhez mindig szükséges egy ügyintéző is. Egyre bátrabban az emberek hitel űgyben, annak ellenére, hogy elmúlt években milyen botrányos történések voltak, mostanra megbíznak a bankokban a vásárolni vágyók.
Te is lehetsz hitel ajánló és adatlap felvevő egy rövid tanfolyam után és kereshetsz pénzt ezzel a munkával is. Ezen tanfolyamokat és a munkafolyamatot meg kell beszélni a vezetőséggel, akik beiskoláznak és prezentálják neked, hogy részese légy a piaci tortának. Keresd meg ez ügyben szponzorodat, vezetődet.

Ha nincs az alattam lévők közt közvetítő szakember, ki kezeli az ajánlásom ?

Ha a csoportodban ajánlanak egy ingatlant, akkor a rendszer automatikusan körülnéz, hogy az ingatlan környékén (google) van-e olyan ingatlanos, aki a csoportodban van és azoknak kiküldi a kérelmet, hogy vegye fel az ingatlant. Ha nincs a csoportodban környékbeli szakember, akkor egy szinttel feljebb kezd el keresgélni, ha ott sem talál, akkor még egyet lép feljebb, amíg nem talál...
Az ajánlói jutaléktól semmiképp nem esel el, mindegy ki lesz a szakember, aki dolgozik az ingatlannal, de nyilván a csoportod bevételét és pontjait akkor tudnád teljesen kihasználni, ha több ingatlanossal is tudnál dolgozni magad alatt..

FONTOS TUDNIVALÓK !!

Megbízási szerződés kitöltése
Miután regisztrált tag lettél az SRL rendszerébe és dolgozni szeretnél benne, akár ajánlóként, vagy közvetítőként, szukséges egy megbízási szeződést aláírnod a cég vezetőségével.
A dokumentumot a kezelőfelületre való belépés után találod a "Dokumentumok" menüben, majd a "Megbízási szerződések" almenüben.
Kérlek, töltsd le saját gépedre, amely rád vonatkozik (ajánló, vagy közvetítő), olvasd el, majd tölts ki adataiddal és nyomtasd ki, írd alá! Miután ki van töltve és aláírva, el kell fáradj a postára és ajánlott levélben feladni a cég részére, az alábbi címre:
Simple-Red Life Kft.
7400 Kaposvár, Anna u. 8. 3/5.
BázisSzemináriumok
Ajánlókra ez nem vonatkozik...
Közvetítők részére, akár ingatlan, hitel, LTP közvetítő szeretnél lenni, kötelező legalább egy bázisszemináriumon részt venned, aminek sajnos költsége van. Előre jelentkezni szükséges a kezelőfelületen, vagy a szponzorodnál és 10,000-Ft-ot kell utalni a cég számlájára.

Ugrás a tetejére

 

Kérjük, itt küldje el adatait regisztrációra !